Vår tjeneste

Ved hjelp av vår Hosted Exchange tjeneste kan hvem som helst ta i bruk synkronisert e-post og alle de fordeler det gir deg som sluttbruker.
Aldri har du arbeidet like mobilt og fritt. Du kan faktisk dra litt tidligere på hytta, så lenge du har med deg din mobiltelefon og en Smartsync Hosted Exchange-konto

Webmail

Kanskje den beste webmailen som finnes. Nesten alle kjenner til og benytter Microsoft Outlook på sin PC idag. Outlook Web Access har et grensesnitt som er veldig likt Microsoft Outlook 2003/2007. Du vil raskt kjenne deg igjen. OWA (Outlook Web Access) kan benyttes fra hvilken som helst PC med en nettleser. Alle endringer du gjør i webmailen (leser/sletter mailer osv) blir gjenspeilet på din PC og mobiltelefon.

Lagringsplass

Du får 5000 MB lagringsplass som standard hos oss. Dette holder for de aller fleste brukere. Mottar du imidlertidig veldig mye mail som du tar vare på kan det lønne seg å øke lagringen til f.eks 10 GB, 15 GB og 30 GB. En stor fordel ved å øke lagringen er at du kan ta vare på ditt "arkiv" på en sikker måte. Vi sørger for backup, og du vil alltid finne igjen ditt arkiv på hvilken som helst PC.

Backup hver 3. time

Sikkerhet er viktig for oss og derfor tar vi backup av all kundedata på våre servere hver 3. time.

Alltid oppdatert på din Mobiltelefon

Synkroniserer din e-post slik at du alltid er oppdatert. Leser, svarer eller sletter du en e-post via din Smartphone/mobil, så vises denne som lest, besvart eller slettet når du kommer tilbake på kontoret. Det samme gjelder din kalender, kontaktregister og oppgaveliste. Legger du til en ny avtale på din PC, befinner denne seg på din mobil, få sekunder etterpå. På den måten er du alltid oppdatert og slipper å gjøre samme jobben to ganger.

Delte Kontakter

Dette er en mulighet for de som er 2 eller flere brukere. Med delte kontakter kan du la noen av kollegaene dine se ditt kontaktregister. Du bestemmer selv hvilke personer som skal ha tilgang og om personene skal kunne gjøre endringer blant dine kontakter (legge til, slette osv.)

Delt kalender

Dette er en mulighet for de som er 2 eller flere brukere. Delt kalender er en genial løsning for de som arbeider mye utenfor kontoret eller driver med møtebooking. Ved å la din kollega se din kalender, kan han/hun legge inn avtaler for deg. Det betyr at dere slipper å ringe hverandre hver gang dere skal finne et ledig tidspunkt som passer for møte. Du kan fortsatt legge inn private avtaler som kun du ser.