Teknisk Info

Microsoft Exchange
SmartSync Hosted Exchange er basert på en Exchange server fra Microsoft. Microsoft Exchange er verdens mest brukte e-postløsning, og har tidligere kun vært i bruk hos større firmaer. Vi har gjort det mulig for alle å ta i bruk denne tjenesten. Alt fra 1 - 10000 kan benytte vår løsning. Aldri har du arbeidet like mobilt og fritt. Du kan faktisk dra litt tidligere på hytta, så lenge du har med deg din mobiltelefon og en Smartsync Hosted Exchange-konto

Hva trenger jeg?
For å ta i bruk Hosted Exchange anbefaler vi følgende:

PC:                   Windows XP SP2 eller nyere
E-postprogram:  Microsoft Outlook 2003 eller nyere
Mobiltelefoner:   De aller fleste nye telefoner støtter Exchange
Mobiloperatør:    Alle som støtter datatrafikk (Netcom, Telenor, Network Norway, Ventelo osv)

Husk at du kan koble opp så mange PC-er og telefoner du ønsker mot din Hosted Exchange-konto. På den måten vil din arbeids PC, hjemme PC, bærbare PC og mobiltelefon alltid være helt oppdaterte.

Vår tjeneste

Ved hjelp av vår Hosted Exchange tjeneste kan hvem som helst ta i bruk Exchange og alle de fordeler det gir deg som sluttbruker. Les mer

Flytte MX-peker

Hvis dere eier et eget domene idag anbefaler vi at dere flytter mx-pekere til oss. Les mer

Oppsett

Vi har brukerveiledninger for hvordan du konfigurerer en Exchange konto. Les mer